Promotie dedurizatoare apa

filtre filtre

Aceste tipuri de statii de dedurizare sunt destinate in principal eliminarii calcarului din apa, a fierului si manganului intr-o anumita concentratie si sunt comandate de valve actionate electric

Dedurizatorul se programează uşor (cu un ecran digital). Valva electronica automata a dedurizatorului, este dotata cu un microprocesor care are acces la toate datele despre operarea sistemului şi deasemenea acesta comanda momentul si fazele de regenerare, asigurand o apa de calitate utilizatorului .

Aceste dedurizatoare protejeaza obiectele sanitare, elementele de incalzire care utilizeaza apa (centrale termice, boilere, cazane, masini de spalat, masini de calcat, expresoare de cafea, masini de gheata, etc)lucru care conduce la economii mari in ceea ce priveste costurile de intretinere si reparatie

filtre

Regenerarea rasnii se face automat in timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate ( 1-2 ore in functie de tipul statie de dedurizare ).

Regenerarea rasinii se face numai dupa consumarea unui volum de apa prestabilit ( consum redus de sare ).
Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura. ).

Dedurizatoarele se dimensioneaza in functie de :

  • duritatea apei
  • continutul de fier dizolvat in apa
  • continutul de mangan din apa
  • debitul instantaneu necesar
  • volumul de apa necesar zilnic

Verificare Debit

Pentru aplicatii casnice se poate merge si pe Debit Maxim.

Echipamentele au by-passul inclus

   

    
filtre

* Livrare gratuita in Bucresti sau in localitatile limitrofe in limita a 30 km.

Dedurizarea apei

Folosirea apei dure, conduce la depuneri de calcar pe interiorul conductelor de apa rece si calda, determinand scaderea presiunii in instatii sau chiar obturarea acestora, derteriorarea obiectelor sanitare, deteriorarea aparatelor electrocasnice , cresterea consumului de detergenti si substante chimice de curatare.

Contact rapid

Adresa: Bd. Timisoara, nr. 92, Bucuresti
Tel: 0751 052 030
Tel/Fax: 021 444 00 94
E-mail: office@dedurizarea-apei.eu